UAB
PER QUÈ ESTUDIAR A
LA FUB?
NOUS ALUMNES
Clínica Universitària de Manresa

L'edifici CU+

L’edifici CU+ és un equipament assistencial preparat per a la pràctica de la Fisioteràpia, la Podologia i la Logopèdia, amb espais per a atenció individual i grupal i, també, per a la simulació clínica amb alumnes de grau i de postgrau. Disposa d’un bloc quirúrgic amb quiròfan, box de reanimació i sala d’esterilització.

És una construcció rectangular de 3.500m2, amb planta baixa i dos pisos i un soterrani habilitat com a aparcament i espai per a la simulació d’emergències extrahospitalàries. Les façanes de ponent i nord estan cobertes de peces de gres de color negre que donen a l’edifici una personalitat diferenciada.

És un equipament que s’ajusta a la llei 51/2003, de 2 de desembre, d’igualtat d’oportunitats, no discriminació i accessibilitat universal de les persones amb discapacitat.

L’edifici CU+ va ser projectat per l’equip d’arquitectes Manciñeiras-Parés. Les obres de construcció van finalitzar el maig de 2012, per tal que pogués acollir l’activitat assistencial de la Clínica Universitària i la docent dels estudis de Ciències de la Salut i de l’Escola de Formació Contínua de la FUB, a partir del setembre d’aquest mateix any.

Edifici CU+

Fundació Universitària del Bages / Av. Universitària, 4-6 / T. 93 877 41 79 / 08242 Manresa (Barcelona) / fub@fub.edu
Universitat Saludable Escola de Formació contínua Clínica Universitària de Manresa separador Universitat Autònoma de Barcelona Departament d'Innovació, Universitats i Empresa Universia Agència per a la qualitat del sistema Universitari de Catalunya Campus Universitàri

Utilitzem cookies per millorar el nostre lloc web i la seva experiència en usar-ho. Les cookies utilitzades pel funcionament essencial del lloc ja s'han establert. Per saber més sobre les cookies que utilitzem i com eliminar-les, consulteu la nostra política de privacitat.

Accepto les cookies d'aquest lloc web.